پلمب ۸ واحد نانوایی به علت استفاده از جوش شیرین در پخت نان در شهرستان ملارد
پلمب به علت بکار بردن مواد افزودنی غیر مجاز در تهیه و پخت نان
در هفته اول آذر ماه سالجاری واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان ملارد با توجه به نتایج آزمایشات انجام گرفته بر روی نمونه برداری های انجام گرفته از نانوایی های سطح شهر تعداد ۸ مورد نانوایی را به علت بکار بردن مواد افزودنی غیر مجاز در تهیه و پخت نان پلمب و پرونده بهداشتی آنان را جهت رسیدگی به مراجع قضایی ارسال نمودند. شایان ذکر استفاده از جوش شیرین در نان باعث بروز مواردی از جمله اختلال در جذب آهن و بروز کم خونی، پوکی استخوان، بیماریهای قلب و عروق، اختلال در فعالیتهای آنزیمهای گوارش و هضم و جذب، افزایش اسید معده و بیمارهای رودهای میشود.
کامنت