بازدیدهای نوروزی کارشناسان بهداشت محیط از مراکز عرضه تولید مواد غذایی
گزارش اقدامات بازرسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان ملارد در برنامه سلامت نوروز

خلاصه گزارش اقدامات بازرسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان ملارد در برنامه سلامت نوروز و ماه مبارک رمضان سال ۰۴/۱/۱۰ به شرح ذیل میباشد : ۱_ تعداد کل مراکز بازرسی شده364 ۲_ تعداد کل اماکن بازرسی شده :76 ۳_ تعداد مراکز و اماکن حساس بازرسی شده: 330 ۴_ تعداد گشت مشترک با ادارات:1 ۵_ تعداد گشت شبانه: 0 ۶_ تعداد اخطار صادره: 288 ۷_ تعداد ارجاع به مراجع قضایی:75 ۸_ تعداد پلمپ انجام شده: 2 ۹_ مقدار مواد غذایی معدوم/توقیف شده:523کیلوگرم ۱۰_ تعداد سنجش با تجهیزات پرتابل: 1092 ۱۱_ تعداد رسیدگی به شکایات مردمی:4 ۱۲_ تعداد نمونه برداری آب: 17 ۱۳_ تعداد کلرسنجی آب آشامیدنی:109 ۱۴_ تعداد نمونه غذا: 0 ۱۵_ تعداد اکیپ:9 ۱۶_ اقدامات خاص مانند کشف کارگاه غیرمجاز،جمع آوری قلیان ،برخورد با دستفروشان دوره گرد؛برنامه های آموزش گروهی خاص با تعداد شرکت کننده بالا و ...: ۱۷_ تعداد افراد آموزش دیده:1008 ۱۸_ تعداد برخورد با دستفروشان:37مورد ۱۹_ تعداد بازدید از سامانه آبرسانی 19مورد.
کامنت