مطالب آموزشی

انجام خطرسنجی بیماریهای قلبی عروقی و توزیع پمفلت و مطالب آموزشی

کلاس آموزشی در خصوص مسائل مهم بهداشتی جهت پرسنل آتش نشانی ملارد

335889.mp3 انجام خطرسنجی بیماریهای قلبی عروقی و توزیع پمفلت و مطالب آموزشی

با درخواست سازمان آتش نشانی ملارد واحد مبارزه بل بیماری های شبکه بهداشت و درمان ملارد با همکاری همراه مراقبین سلامت مرکز شهید فهمیده روزهای ۱۹ و ۲۰ تیرماه جهت انجام خطرسنجی بیماریهای قلبی عروقی به این سازمان مراجعه نموده و تعداد ۹۰ نفر از پرسنل آتش نشانی ملارد را غربالگری نمودند، همچنین کلاس آموزشی در خصوص مسائل مهم بهداشتی روز نیز برگزار شد. به مناسبت روز جهانی زئونوز نسیم نعمتی کارشناس محترم برنامه در خصوص بیماری هاری، پشه آئدس، تب دنگی و .... آموزش های ارائه نمودند و پمفلت و مطالب آموزشی در این خصوص توزیع گردید.

• گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار,سیمای شهرستان,آموزش روان,رسانه روان,اخبار مدیریت,اخبار معاونت بهداشت,اخبار معاونت درمان,اخبار ورزشی,اخبار معاونت غذا و دارو,اخبار واحد روابط عمومی,مطالب آموزشی بهداشت خانواده,ویدئوها,[اخبار پايگاه],اخبار فرهنگ سلامت,آرشيو اخبار فرهنگ سلامت
:
یسنا اکبری