برگزاری کارگاه تغذیه در سنین مدرسه و ایران اکو توسط واحد بهبود تغذیه ویژه مراقبین سلامت
اهمیت تغذیه در پیش گیری از چاقی، اضافه وزن و کوتاه قدی نوجوانان
با توجه به نتایج آنالیز پایش های به عمل آمده و نیازسنجی صورت گرفته و لزوم ارائه صحیح خدمات به گروه سنی ...
354593.mp3
اهمیت تغذیه در پیش گیری از چاقی، اضافه وزن و کوتاه قدی نوجوانان
به گزارش واحد روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملارد، با عنایت به ابلاغ اهمیت استمرار اجرای برنامه پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی در گروه کودک و نوجوان« ایران اکو » واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملارد، اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی نمود.
در این جلسه پریسادابراهیمی کارشناس واحد بهبود تغذیه به اهمیت تغذیه در پیش گیری از چاقی، اضافه وزن و کوتاه قدی نوجوانان را آموزش داد.
با توجه به نتایج آنالیز پایش های به عمل آمده و نیازسنجی صورت گرفته و لزوم ارائه صحیح خدمات به گروه سنی کودک و تشخیص به موقع موارد اختلال رشد، کارگاه مذکور با اهداف ذیل برگزار گردید : آموزش مراقبت های کودکان بر اساس شاخص های تن سنجی آموزش برنامه ایران اکو آموزش تغذیه در سنین کودکی/ تغذیه تکمیلی/ تغذیه در دوران نقاهت بسته خدمتی جدید برنامه بهبود تغذیه
:













کامنت