خدمات پزشک خانواده
  • 1404/08/03 - 14:14
  • - تعداد بازدید: 112
  • - تعداد بازدید کنندگان: 109
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
برگزاری جلسه آموزشی تغذیه سالم روز جهانی غذا برای دانش آموزان مدرسه ی ابتدایی پسرانه

آموزش اهمیت مصرف ویتامینD و نمک تصفیه شده یددار، کاهش مصرف قند و نمک

نقش تغذیه در پیشگیری از بیماری‌‌ها

360405.mp3 آموزش اهمیت مصرف ویتامینD و نمک تصفیه شده یددار، کاهش مصرف قند و نمک

 ۱۶ آذر در روز یکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴، یک جلسه آموزشی با موضوع اصول تغذیه سالم در مدرسه ی ۱۶آذر برگزار شد. این آموزش به همت واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان ملارد با هدف ارتقای سطح آگاهی دانش آموزان در زمینه اصول تغذیه سالم و بهبود سبک زندگی برگزار گردید. در این برنامه،

 سرکار خانم زهرامهدوی کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملارد به عنوان مدرس، به ارائه مطالب علمی و کاربردی در خصوص اهمیت مصرف ویتامین دی و نمک تصفیه شده یددار، کاهش مصرف قند و نمک و نقش تغذیه در پیشگیری از بیماری‌‌ها پرداختند. این جلسه با استقبال خوب دانش اموزان همراه بود.

  • گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار,سیمای شهرستان,آموزش روان,رسانه روان,اخبار مدیریت,اخبار معاونت بهداشت,اخبار معاونت درمان,اخبار ورزشی,اخبار معاونت غذا و دارو,اخبار واحد روابط عمومی,مطالب آموزشی بهداشت خانواده,ویدئوها,[اخبار پايگاه],اخبار فرهنگ سلامت,آرشيو اخبار فرهنگ سلامت
  • کد خبر : 360405
:
کلیدواژه ها
یسنا اکبری
خبرنگار

یسنا اکبری

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings