مطالب آموزشی
  • 1403/04/02 - 22:33
  • - تعداد بازدید: 64
  • - تعداد بازدید کنندگان: 47
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
کارگاه آموزشی سبد غذایی مطلوب برای جامعه ایرانی و نان کامل ویژه کارشناسان تغذیه

اهمیت الگوی غذایی مطلوب و مصرف نان کامل برای پیش گیری از بیماری های غیر واگیر

واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان ملارد، اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی نمود...

335056.mp3 اهمیت الگوی غذایی مطلوب و مصرف نان کامل برای پیش گیری از بیماری های غیر واگیر

با عنایت به اهمیت الگوی غذایی مطلوب و مصرف نان کامل برای پیش گیری از بیماری های غیر واگیر، واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان ملارد، اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی نمود. در این جلسه که مورخ 27 خرداد 1403، تشکیل شد، پریسا ابراهیمی کارشناس تغذیه، سبد غذایی طراحی شده سال 1402 را نسبت به سال 1392 مقایسه نمود و تعاریف مربوطه را آموزش داد، و در ادامه مهدی حسینی، کارشناس ارشد تغذیه، در خصوص فواید مصرف نان کامل آموزش هایی را ارائه نمود.

  • گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار,سیمای شهرستان,آموزش روان,رسانه روان,اخبار مدیریت,اخبار معاونت بهداشت,اخبار واحد بیماری ها,اخبار معاونت درمان,اخبار واحد روابط عمومی,[اخبار پايگاه],اخبار فرهنگ سلامت,آرشيو اخبار فرهنگ سلامت
  • کد خبر : 335056
:
کلیدواژه ها
یسنا اکبری
خبرنگار

یسنا اکبری

Template settings