مطالب آموزشی
  • 1403/08/30 - 00:02
  • - تعداد بازدید: 3
  • - تعداد بازدید کنندگان: 3
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
آموزش های مرتبط با بیماری دیابت به مناسبت هفته ملی دیابت توسط کارگروه تغذیه در کارخانه جات و کمیته امداد

توضیحات نکات تغذیه ای، مزایای مصرف نمک یددار و مضرات مصرف نمک دریا و نان کامل

341383.mp3 توضیحات نکات تغذیه ای، مزایای مصرف نمک یددار و مضرات مصرف نمک دریا و نان کامل

به مناسبت هفته ملی دیابت صبح روز شنبه و دوشنبه 26 و 28 آبان‌ماه 1403، خانم ها سارا طالبی، مهسا حیدری و سارا امیری کارشناسان واحد بهبود تغذیه در خصوص نان کامل، نقش تغذیه، مزایای مصرف نمک یددار و مضرات مصرف نمک دریا در شرکت تک ژن، ویسمن صنعت پویا و کمیته امداد ملارد آموزش هایی را در این خصوص به پرسنل این شرکت ها و مددجویان کمیته ارائه دادند.

  • گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار,سیمای شهرستان,آموزش روان,رسانه روان,اخبار مدیریت,اخبار معاونت بهداشت,اخبار معاونت درمان,اخبار ورزشی,اخبار معاونت غذا و دارو,اخبار واحد روابط عمومی,مطالب آموزشی بهداشت خانواده,ویدئوها,[اخبار پايگاه],اخبار فرهنگ سلامت,آرشيو اخبار فرهنگ سلامت
  • کد خبر : 341383
:
کلیدواژه ها
یسنا اکبری
خبرنگار

یسنا اکبری

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings