مطالب آموزشی
  • 1403/09/06 - 22:39
  • - تعداد بازدید: 22
  • - تعداد بازدید کنندگان: 22
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
پلمب ۸ واحد نانوایی به علت استفاده از جوش شیرین در پخت نان در شهرستان ملارد

پلمب به علت بکار بردن مواد افزودنی غیر مجاز در تهیه و پخت نان

341692.mp3 پلمب به علت بکار بردن مواد افزودنی غیر مجاز در تهیه و پخت نان

در هفته اول آذر ماه سال‌جاری واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان ملارد با توجه به نتایج آزمایشات انجام گرفته بر روی نمونه برداری های انجام گرفته از نانوایی های سطح شهر تعداد ۸ مورد نانوایی را به علت بکار بردن مواد افزودنی غیر مجاز در تهیه و پخت نان پلمب و پرونده بهداشتی آنان را جهت رسیدگی به مراجع قضایی ارسال نمودند. شایان ذکر استفاده از جوش شیرین در نان باعث بروز مواردی از جمله اختلال در جذب آهن و بروز کم خونی، پوکی استخوان، بیماری‌های قلب و عروق، اختلال در فعالیت‌های آنزیم‌های گوارش و هضم و جذب، افزایش اسید معده و بیمارهای روده‌ای می‌شود.

  • گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار,سیمای شهرستان,آموزش روان,رسانه روان,اخبار مدیریت,اخبار معاونت بهداشت,اخبار معاونت درمان,اخبار ورزشی,اخبار معاونت غذا و دارو,اخبار واحد روابط عمومی,مطالب آموزشی بهداشت خانواده,ویدئوها,[اخبار پايگاه],اخبار فرهنگ سلامت,آرشيو اخبار فرهنگ سلامت
  • کد خبر : 341692
:
کلیدواژه ها
یسنا اکبری
خبرنگار

یسنا اکبری

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings