مطالب آموزشی
  • 1403/10/14 - 22:57
  • - تعداد بازدید: 34
  • - تعداد بازدید کنندگان: 33
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
پلمب 14 واحد نانوایی به علت استفاده از جوش شیرین در پخت نان در شهرستان ملارد

پلمب واحدهای صنفی توسط بازرسین بهداشتی ملارد به علت بکار بردن مواد افزودنی غیر مجاز و بی توجهی و سهل‌انگاری به توصیه های بازرسان

پلمب 14 نانوایی متخلف با استفاده از افزودنی های غیرمجاز در شهرستان ملارد

343105.mp3 پلمب واحدهای صنفی توسط بازرسین بهداشتی ملارد به علت بکار بردن مواد افزودنی غیر مجاز و بی توجهی و سهل‌انگاری به توصیه های بازرسان

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ملارد دانشگاه علوم پزشکی ایران، طی روزهای گذشته واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان ملارد با توجه به نتایج آزمایشات بر روی نمونه برداری های انجام گرفته از نانوایی های سطح شهر تعداد 14 مورد نانوایی را به علت بکار بردن مواد افزودنی غیر مجاز در تهیه و پخت نان پلمب و پرونده بهداشتی آنان را جهت رسیدگی به مراجع قضایی ارسال کردند. شایان ذکر استفاده از جوش شیرین در نان باعث بروز مواردی از جمله اختلال در جذب آهن و بروز کم خونی، پوکی استخوان، بیماری‌های قلب و عروق، اختلال در فعالیت‌های آنزیم‌های گوارش و هضم و جذب، افزایش اسیدیته معده و بیمارهای روده‌ای می‌شود. همچنین کارشناسان واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان ملارد در راستای اجرای طرح های نظارتی یک واحد صنفی آبمیوه و بستنی فروشی را به علت بی توجهی و سهل‌انگاری به توصیه های بازرس بهداشت محیط طبق اصلاحیه ماده ۱۳ قانون خوردنی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی پلمب کردند.

  • گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار,سیمای شهرستان,آموزش روان,رسانه روان,اخبار مدیریت,اخبار معاونت بهداشت,اخبار معاونت درمان,اخبار ورزشی,اخبار معاونت غذا و دارو,اخبار واحد روابط عمومی,مطالب آموزشی بهداشت خانواده,ویدئوها,[اخبار پايگاه],اخبار فرهنگ سلامت,آرشيو اخبار فرهنگ سلامت
  • کد خبر : 343105
:
کلیدواژه ها
یسنا اکبری
خبرنگار

یسنا اکبری

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings