جلسه هماهنگی تیمهای اجرایی کاهش آسیب در شهرستان ملارد
حفظ کرامت انسانی و اولویت سلامت افراد از بزرگترین اهداف تیم های اجرایی کاهش آسیب در سطح شهرستان ملارد
مهری رضایی کارشناس مسئول واحد سلامت روان، اجرای موفقیتآمیز کاهش آسیب را منوط به رعایت اصول اخلاقی در تعامل با جامعه هدف دانست.
برگزاری جلسه امر به معروف و نهی از منکر در شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملارد
هماندیشی اعضای آمرین به معروف با هدف ارتقای اجرای اثربخش این فریضه الهی در سالن جلسات شبکه بهداشت
در جلسه امرین به معروف بر لزوم پیگیری و بررسی موارد منکر در چارچوب قوانین، ضوابط اداری و موازین اخلاقی و همچنین تقویت و تبیین جایگاه امر به معروف و نهی از منکر در مجموعه شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملارد تأکید شد.
برگزاری جلسه هماهنگی واحد آموزش و ارتقا سلامت و ضمن خدمت کارکنان با متخصص طب ایرانی
تولید بروشور، پیام های بهداشتی، برگزاری جلسات و وبینار آموزشی ویژه همکاران بر پایه آموخته های طب ایرانی
در این جلسه با تاکید بر بستر آموخته های طب ایرانی در توسعه سواد سلامت و ارتقا سلامت عمومی مباحثی مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.
انجام نوبت دوم واکسیناسیون هپاتیت برای کارکنان شرکت همدانه
آغاز مرحله دوم ایمنسازی توسط کارشناسان واحد مبارزه با بیماری ها
کارکنان شرکت همدانه واکسینه شدند.
ارتقای آمادگی مراکز تجمعی شهرستان در پیشگیری از آنفلوانزا
آموزش اهمیت رعایت بهداشت فردی، تهویه مناسب، استفاده صحیح از ماسک و شناسایی بهموقع علائم جهت پیشگیری از آنفولانزا
رعایت مناسب پروتکلهای بهداشتی، بهبود شرایط بهداشت محیط، توجه به تغذیه گروههای حساس و پیشبینی تمهیدات لازم برای ایزولهسازی موارد مشکوک به آنفلوانزا
برگزاری جلسه هماهنگی واحد آموزش و ارتقا سلامت با همکاران مراکز در خصوص خودمراقبتی
تاکید بر تشدید آموزش پیشگیری از آنفلوانزا بر اساس ارتباطات خطر و مشارکت خطر در سالن جلسات ویژه مراقبین سلامت
آموزش اهمیت ارتقا سلامت و نقش اساسی همکاران ارائه دهنده خدمت را در آموزش عموم مردم که ستون اصلی خدمات بهداشتی می باشد.
برگزاری میز خدمت به مناسبت پویش ملی تغذیه در حوزه علمیه شهرستان ملارد
انجام خدمات غربالگری شامل اندازهگیری قند خون و HbA1C برای مراجعین
ارائه آموزشهای کاربردی در خصوص پویش ملی تغذیه سالم با محوریت «نان و سلامت» ارائه شد و بر نقش انتخاب نان سالم در پیشگیری از بیماریها
بازدید مشترک واحدهای بهداشتی از مراکز تجمیعی با هدف پیشگیری از آنفلوانزا
بررسی چگونگی نگهداری و توزیع مواد غذایی، وضعیت تغذیه گروههای حساس، وضعیت پیشبینی و آمادگی اتاق ایزوله برای جداسازی موارد مشکوک یا مبتلا
ارائه آموزشهای لازم در زمینه رعایت بهداشت فردی، شستوشوی صحیح دستها، استفاده مناسب از ماسک، تأمین تهویه مطلوب، لزوم استفاده از اتاق ایزوله در صورت مشاهده علائم مشکوک و شناسایی بهموقع موارد احتمالی آنفلوانزا به مسئولان و کارکنان مراکز نگهداری افراد خاص
برگزاری جلسه پیشگیری، مراقبت و کنترل بیماری های حاد تنفسی در مدارس
تاکید بر تقویت آموزشهای بهداشتی، پایش وضعیت سلامت مدارس، گزارش بهموقع موارد مشکوک و اجرای دقیق دستورالعملهای بهداشتی
مدارس یکی از مهمترین کانونهای انتقال بیماریهای تنفسی هستند و اگر اقدامات پیشگیرانه بهموقع و هماهنگ اجرا نشود، شاهد افزایش سریع موارد بیماری خواهیم بود. انتظار داریم با همکاری آموزش و پرورش و استفاده از ظرفیت واحد سلامت مدارس، آموزش، پایش و مداخله بهصورت هدفمند انجام شود.

