جلسه آموزشی جلوگیری از خطرات احتمالی و شیوع بیماری در تجمعات و هیئات مذهبی ماه محرم و صفر
نظارت همه جانبه واحدهای نظارتی بر اماکن توزیع اقلام خوراکی و مواکب پخش شربت و غذای نذری
توزیع پمفلت های آموزشی جهت مطالعه و نشر آن در اداره مربوطه...
351280.mp3
نظارت همه جانبه واحدهای نظارتی بر اماکن توزیع اقلام خوراکی و مواکب پخش شربت و غذای نذری
کارگروه امنیت غذایی و مراقبت از سلامت شهروندان صبح روز چهارشنبه مورخ ۱۱ تیرماه ۱۴۰۴ با حضور دکتر فطورچی معاون بهداشت، جمعی از کارشناسان واحدهای ستادی و نمایندگان ادارات شهرستان در اتاق فرماندهی حادثه ICS شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملارد برگزار شد.
در این جلسه دکتر فطورچی ضمن سلام و خیرمقدم و عرض تسلیت به مناسبت فرارسیدن ماه عزای حسینی، بر مراقبت و نظارت همه جانبه واحدهای نظارتی بر اماکن توزیع اقلام خوراکی و مواکب پخش شربت و غذای نذری تاکید کردند.
همچنین مهندس پوربابا کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط از نمایندگان سایر ادارات با توجه به وضعیت کنکنی کشور، درخواست کرد تا با دقت نظر بیشتری بر واحدهای عرضه اقلام خوراکی به عزاداران نظارت داشته باشند و موارد مشکوک را به این واحد جهت بررسی و رفع مشکل اعلام نمایند.
سپس واحدهای بهبود تغذیه، آموزش سلامت و واحد مبارزه و پیشگیری از بیماری ها هم مطالبی را در همین زمینه مطرح نمودند.
در پایان پمفلت های آموزشی جهت مطالعه و نشر و توزیع آن در اداره مربوطه تحویل نمایندگان و مدعوین در جلسه انجام شد.
:

