کشف و پلمب ۴ مورد نانوایی متخلف و پلمب دو کارگاه غیرمجاز تولید پیراشکی و بسته بندی لیمو عمانی
پلمب نانوایی و توقیف 10 تن لیموعمانی توسط بازرسان بهداشتی شبکه بهداشت و درمان ملارد
پلمب دو کارگاه غیرمجاز(تولید پیراشکی و بسته بندی لیمو عمانی) و توقیف 10 تن لیموعمانی ...
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ملارد دانشگاه علوم پزشکی ایران، با توجه به ضرورت رعایت موازین بهداشتی و رعایت پروتکل های تغذیه ای نان اعم از عدم استفاده از (جوش شیرین و بلانکیت) و رعایت استفاده از نمک در نان و حفظ ارزش تغذیه ای قوت غالب مصرف کنندگان در تهیه پخت نان در تاریخ ۱۵ مهرماه ۱۴۰۳، کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان ملارد در راستای طرح های نظارتی بر نانوایان پس از بازدید از نانوایی ها و استفاده از تجهیزات پرتابل و اخذ نتایج مواد غذایی موارد مشکوک، تعداد ۴ مورد نانوایی متخلف را با اخذ حکم قضایی پلمب کردند. با توجه به هماهنگی های لازم با مراجع قانونی با متصدیانی که نسبت به رعایت موازین بهداشتی بی توجه باشند برخورد قانونی صورت گرفته و از ادامه فعالیت آنها جلوگیری می شود.
همچنین طی گزارشات مردمی و با توجه به ثبت شکایات در سامانه ۱۹۰، یک کارگاه پیراشکی پزی و همچنین یک کارگاه بسته بندی لیموعمانی غیرمجاز که در شرایط غیربهداشتی درحال فعالیت بودند که در ساعات کشیک عصر با حضور بازرسان بهداشت محیط در معیت پلیس اماکن کشف و پلمپ شدند. گفتنی ست در بازرسی از این کارگاه بسته بندی، حدود ۱۰ تن لیموعمانی تا تعیین تکلیف نهایی توقیف شد.
کامنت