مطالب آموزشی

درباره شهرستان ملارد

شهرستان ملارد با مساحت ۹۶۰ کیلومتر مربع و جمعیتی بالغ بر ۴۰۰ هزار نفر یکی از شانزده شهرستان استان تهران است . این شهرستان دارای دو بخش مرکزی و صفادشت می باشد که در غرب استان تهران واقع شده و از غرب و شمال با استان البرز ، از جنوب با شهرستان رباط کریم و شهرستان ساوه و از شرق با شهرستان شهریار مرز مشترک دارد . فاصله شهرستان ملارد تا مرکز استان ۵۰ کیلومتر است. تا سال ۱۳۸۸ شهرستان ملارد در تقسیمات کشوری یکی از بخشهای شهرستان شهریار محسوب میشد تا اینکه براساس مصوبه شماره ۱۹۰۹۴/ت۴۱۸۳۶ مورخ 1388/02/01 هیئت محترم دولت و ابلاغیه شماره ۱۷۶۹۴۹/۶۱۱ مورخ 1388/09/08 استانداری تهران ، با انتزاع از شهرستان شهریار به شهرستانی مستقل ارتقاء یافت. این شهرستان دو بخش مرکزی و صفادشت ، یک دهستان بنام اخترآباد و ۵۹ روستا دارد .

شرایط اقلیمی شهر ملارد با شهرستان شهریار کم و بیش یکسان است این ناحیه دارای  زمستان های سرد و خشک و تابستان های نسبتا گرم و خشک می باشد و بهترین فصل این ناحیه را می توان از اوایل فروردین تا اواسط تیر ماه دانست . میانگین بارندگی حدود ۳۰ میلیمتر است که با ریزش برف و باران تامین می شود . این شهر در مسیر بادهای موسمی شهریار قرار دارد که با سرعت نسبتا زیادی از شمال به جنوب می وزد .

  • 1403/02/08 - 20:55
  • - تعداد بازدید: 214
  • - تعداد بازدید کنندگان: 165
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
راه اندازی جدیدترین مرکز بهداشت جدید طالقانی سرآسیاب در هفته سلامت باحضور مدیر شبکه بهداشت و درمان ملارد

افتتاح و شروع به کار مرکز جدید بهداشت طالقانی واقع در سرآسیاب شرقی

دکتر واشانی مدیر شبکه بهداشت و درمان ملارد در هفته سلامت با مراجعه به مرکز جدید طالقانی از افتتاح و شروع به کار این واحد برای مردم منطقه خبردادند...

331899.mp3 افتتاح و شروع به کار مرکز جدید بهداشت طالقانی واقع در سرآسیاب شرقی

روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملارد از راه اندازی مرکز جدید طالقانی واقع در سرآسیاب شرقی خبرداد. دکتر جمشید واشانی مدیر شبکه بهداشت و درمان ملارد با حضور دکتر مژگان فطورچی معاون بهداشتی و جمعی از کارشناس مسئولان واحدهای ستادی در هفته سلامت با مراجعه به مرکز جدید طالقانی از افتتاح و شروع به کار این واحد برای مردم منطقه گفتند. گفتنی ست؛ مساحت این مرکز به متراژ ۳۴۰ متر در دو طبقه و جمعیت ۲۳ هزار نفر را تحت پوشش دارد. این مرکز با حضور دو پزشک، واحد دندانپزشکی، واحد سلامت روان، بهبود تغذیه، و ۶ نفر مراقب سلامت و ماما همه روزه از ساعت ۸ صبح جهت ارائه خدمت به عموم مردم شهرستان دایر می‌باشد.

شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملارد در مجموع 13 مرکز جامع داشته که 6 مرکز شهری و 7 مرکز جامع سلامت روستایی اختصاص دارد. مراکز جامع شهری 12 پایگاه تحت پوشش دارند که این پایگاه ها نیروی مراقب سلامت همه روزه مشغول فعالیت هستند و هفته ای یک روز پزشک، کارشناسان سلامت روان و بهبود تغذیه در این پایگاه های شهری حضور دارند.

این شبکه با 7 مرکز جامع روستایی که متشکل از 17 خانه بهداشت و 3 پایگاه روستایی را در بر دارد. با توجه به کمتر بودن جمعیت تحت پوشش خانه های بهداشت، خانه ها با حضور بهورز اداره می شود و در هفته یک روز پزشک بصورت دهگردشی در روستا به رفع مشکلات بهداشتی در حوزه بهداشت و سلامت میپردازد. پایگا ه های بهداشت روستایی چون از جمعیت بیشتری از مردم برخوردار هستند با حضور همه روزه مراقبین سلامت در پایگاه در حال خدمت رسانی به مردم روستا هستند. پایگاه ها یک روز در هفته یک پزشک و  و یک کارشناس سلامت روان و تغذیه را دارا هستند. خدمات همه روزه پزشک، دندانپزشکی، تغذیه و روان و مامایی همه روزه در مراکز جامع سلامت شهری و روستایی صورت میپذیرد.

در پایان دکتر واشانی مساعدت، همراهی و حمایت شهرداری ملارد را در احداث جدیدترین مرکز بهداشتی برای پیشبرد اهداف نظام سلامت و حفظ سلامت عمومی شهروندان این منطقه را بسیار تاثیرگذار دانست.

 

  • گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار,سیمای شهرستان,اخبار مدیریت,اخبار معاونت بهداشت,اخبار معاونت درمان,اخبار واحد روابط عمومی,[اخبار پايگاه],اخبار فرهنگ سلامت,آرشيو اخبار فرهنگ سلامت
  • کد خبر : 331899
:
کلیدواژه ها
یسنا اکبری
خبرنگار

یسنا اکبری

تصاویر

Template settings