بازدید کارشناسان معاونت بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران از کارخانه آرد نادر در شهرستان ملارد
بررسی مشکلات و رفع موانع تولید به صورت مستمر از کارخانجات و واحدهای تولیدی در شهرستان ملارد-شهرک صنعتی دهک
ارائه گزارشی از عملکرد کارخانه، خرید گندم، تأمین آرد سالم و نان کامل با ظرفیتی بالغ بر سه هزار تن
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ملارد دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر مژگان فطورچی معاون بهداشت و جمعی از کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملارد با همراهی دکتر درویش مسئول برنامه نان معاونت بهداشت، دکتر پوریزدان پناه رئیس دفتر بهبود تغذیه و معاونت بهداشت، مهندس مریم خاندانی کارشناس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه و مرتضایی کارشناس نظارت بر مواد غذایی معاونت بهداشت با حضور در محل کارخانه آرد نادر پیشگامان تکین تجارت طلایی(هم دانه- نان برکت پیراسته) ضمن بازدید میدانی با مهندس حسن پیامی جانشین مدیر داخلی و پرسنل کارخانه دیدار و گفتگو کردند. در این بازدید دکتر فطورچی به همراه مهندس پوربابا کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط ضمن بررسی مراحل تولید آرد از خطوط تولید کارخانه و انبار آرد دیدن کرد و گفت: نحوه تولید آرد در امنیت و سلامت غذایی مردم تاثیرگذار است لذا لازم است با تولید آرد با کیفیت در جهت کسب رضایت عمومی مردم اقدام شود. در این بازدید مهندس خاندانی ضمن تقدیر از زحمات مدیر و کارکنان کارخانه بر بالابردن کیفیت و مرغوبیت آرد تولیدی و به برنامه نان کامل در شورای سلامت و امنیت غذایی و حضور کارخانه آرد نادر به عنوان یکی از کارخانجات حوزه دانشگاه علوم پزشکی ایران در تولید آرد کامل و اجرای برنامه نان کامل تأکید داشتند. سپس در ادامه مهندس حسن پیامی نیز با ارائه گزارشی از عملکرد کارخانه، خرید گندم، تأمین آرد سالم و کامل با ظرفیتی بالغ بر سه هزار تن مطالبی را بیان نمود.
شایان ذکر است این بازدیدها با هدف حضور میدانی مسئولین و بررسی مشکلات و رفع موانع تولید به صورت مستمر از کارخانجات و واحدهای تولیدی و اصناف مختلف با محوریت تحقق شعار سال انجام میپذیرد.
کامنت