مطالب آموزشی

درباره شهرستان ملارد

شهرستان ملارد با مساحت ۹۶۰ کیلومتر مربع و جمعیتی بالغ بر ۴۰۰ هزار نفر یکی از شانزده شهرستان استان تهران است . این شهرستان دارای دو بخش مرکزی و صفادشت می باشد که در غرب استان تهران واقع شده و از غرب و شمال با استان البرز ، از جنوب با شهرستان رباط کریم و شهرستان ساوه و از شرق با شهرستان شهریار مرز مشترک دارد . فاصله شهرستان ملارد تا مرکز استان ۵۰ کیلومتر است. تا سال ۱۳۸۸ شهرستان ملارد در تقسیمات کشوری یکی از بخشهای شهرستان شهریار محسوب میشد تا اینکه براساس مصوبه شماره ۱۹۰۹۴/ت۴۱۸۳۶ مورخ 1388/02/01 هیئت محترم دولت و ابلاغیه شماره ۱۷۶۹۴۹/۶۱۱ مورخ 1388/09/08 استانداری تهران ، با انتزاع از شهرستان شهریار به شهرستانی مستقل ارتقاء یافت. این شهرستان دو بخش مرکزی و صفادشت ، یک دهستان بنام اخترآباد و ۵۹ روستا دارد .

شرایط اقلیمی شهر ملارد با شهرستان شهریار کم و بیش یکسان است این ناحیه دارای  زمستان های سرد و خشک و تابستان های نسبتا گرم و خشک می باشد و بهترین فصل این ناحیه را می توان از اوایل فروردین تا اواسط تیر ماه دانست . میانگین بارندگی حدود ۳۰ میلیمتر است که با ریزش برف و باران تامین می شود . این شهر در مسیر بادهای موسمی شهریار قرار دارد که با سرعت نسبتا زیادی از شمال به جنوب می وزد .

  • 1403/06/06 - 19:53
  • - تعداد بازدید: 114
  • - تعداد بازدید کنندگان: 79
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
بازدید کارشناسان معاونت بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران از کارخانه آرد نادر در شهرستان ملارد

بررسی مشکلات و رفع موانع تولید به صورت مستمر از کارخانجات و واحد‌های تولیدی در شهرستان ملارد-شهرک صنعتی دهک

ارائه گزارشی از عملکرد کارخانه، خرید گندم، تأمین آرد سالم و نان کامل با ظرفیتی بالغ بر سه هزار تن

337455.mp3 بررسی مشکلات و رفع موانع تولید به صورت مستمر از کارخانجات و واحد‌های تولیدی در شهرستان ملارد-شهرک صنعتی دهک

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ملارد دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر مژگان فطورچی معاون بهداشت و جمعی از کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملارد با همراهی دکتر درویش مسئول برنامه نان معاونت بهداشت، دکتر پوریزدان پناه رئیس دفتر بهبود تغذیه و معاونت بهداشت، مهندس مریم خاندانی کارشناس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه و مرتضایی کارشناس نظارت بر مواد غذایی معاونت بهداشت با حضور در محل کارخانه آرد نادر پیشگامان تکین تجارت طلایی(هم دانه- نان برکت پیراسته) ضمن بازدید میدانی با مهندس حسن پیامی جانشین مدیر داخلی و پرسنل کارخانه دیدار و گفتگو کردند. در این بازدید دکتر فطورچی به همراه مهندس پوربابا کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط ضمن بررسی مراحل تولید آرد از خطوط تولید کارخانه و انبار آرد دیدن کرد و گفت: نحوه تولید آرد در امنیت و سلامت غذایی مردم تاثیرگذار است لذا لازم است با تولید آرد با کیفیت در جهت کسب رضایت عمومی مردم اقدام شود. در این بازدید مهندس خاندانی ضمن تقدیر از زحمات مدیر و کارکنان کارخانه بر بالابردن کیفیت و مرغوبیت آرد تولیدی و به برنامه نان کامل در شورای سلامت و امنیت غذایی و حضور کارخانه آرد نادر به عنوان یکی از کارخانجات حوزه دانشگاه علوم پزشکی ایران در تولید آرد کامل و اجرای برنامه نان کامل تأکید داشتند. سپس در ادامه مهندس حسن پیامی نیز با ارائه گزارشی از عملکرد کارخانه، خرید گندم، تأمین آرد سالم و کامل با ظرفیتی بالغ بر سه هزار تن مطالبی را بیان نمود.

شایان ذکر است این بازدیدها با هدف حضور میدانی مسئولین و بررسی مشکلات و رفع موانع تولید به صورت مستمر از کارخانجات و واحد‌های تولیدی و اصناف مختلف با محوریت تحقق شعار سال انجام میپذیرد.

  • گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار,سیمای شهرستان,آموزش روان,رسانه روان,اخبار مدیریت,اخبار معاونت بهداشت,اخبار معاونت درمان,اخبار ورزشی,اخبار معاونت غذا و دارو,اخبار واحد روابط عمومی,مطالب آموزشی بهداشت خانواده,ویدئوها,[اخبار پايگاه],اخبار فرهنگ سلامت,آرشيو اخبار فرهنگ سلامت
  • کد خبر : 337455
:
کلیدواژه ها
یسنا اکبری
خبرنگار

یسنا اکبری

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings