مطالب آموزشی

درباره شهرستان ملارد

شهرستان ملارد با مساحت ۹۶۰ کیلومتر مربع و جمعیتی بالغ بر ۴۰۰ هزار نفر یکی از شانزده شهرستان استان تهران است . این شهرستان دارای دو بخش مرکزی و صفادشت می باشد که در غرب استان تهران واقع شده و از غرب و شمال با استان البرز ، از جنوب با شهرستان رباط کریم و شهرستان ساوه و از شرق با شهرستان شهریار مرز مشترک دارد . فاصله شهرستان ملارد تا مرکز استان ۵۰ کیلومتر است. تا سال ۱۳۸۸ شهرستان ملارد در تقسیمات کشوری یکی از بخشهای شهرستان شهریار محسوب میشد تا اینکه براساس مصوبه شماره ۱۹۰۹۴/ت۴۱۸۳۶ مورخ 1388/02/01 هیئت محترم دولت و ابلاغیه شماره ۱۷۶۹۴۹/۶۱۱ مورخ 1388/09/08 استانداری تهران ، با انتزاع از شهرستان شهریار به شهرستانی مستقل ارتقاء یافت. این شهرستان دو بخش مرکزی و صفادشت ، یک دهستان بنام اخترآباد و ۵۹ روستا دارد .

شرایط اقلیمی شهر ملارد با شهرستان شهریار کم و بیش یکسان است این ناحیه دارای  زمستان های سرد و خشک و تابستان های نسبتا گرم و خشک می باشد و بهترین فصل این ناحیه را می توان از اوایل فروردین تا اواسط تیر ماه دانست . میانگین بارندگی حدود ۳۰ میلیمتر است که با ریزش برف و باران تامین می شود . این شهر در مسیر بادهای موسمی شهریار قرار دارد که با سرعت نسبتا زیادی از شمال به جنوب می وزد .

  • 1403/05/14 - 23:32
  • - تعداد بازدید: 63
  • - تعداد بازدید کنندگان: 46
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
اولین کمیته ترویج تغذیه با شیرمادر ۶ماهه اول سال ۱۴۰۳

کمیته شهرستانی ترویج تغذیه با شیرمادر با شعار حمایت همه جانبه ترویج تغذیه با شیرمادر برای همه

اهمیت برنامه ترویج تغذیه با شیرمادر و انجام اقدامات لازم جهت بهبود کیفیت...

336638.mp3 کمیته شهرستانی ترویج تغذیه با شیرمادر با شعار حمایت همه جانبه ترویج تغذیه با شیرمادر برای همه

به مناسبت هفته جهانی شیرمادر ۱۰ لغایت ۱۶ مردادماه، کمیته شهرستانی ترویج تغذیه با شیرمادر با شعار " حمایت همه جانبه ترویج تغذیه با شیرمادر برای همه" در سالن جلسات شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملارد با حضور همکاران بیمارستان شهدای سلامت ملارد و سرپرستان واحد های ستادی برگزار شد. در این جلسه که درتاریخ ۹ مرداد ماه ۱۴۰۳ تشکیل شد، درابتدا سرکار دکتر فطورچی، به اهمیت برنامه ترویج تغذیه با شیرمادر و انجام اقدامات لازم جهت بهبود کیفیت آموزش تغذیه انحصاری با شیرمادر تا پایان ۶ماهگی و تداوم شیردهی تا پایان ۲سالگی، نظارت بر بیمارستان دوستدار کودک، اهمیت مشاوره شیردهی به موقع و موثر در دوران بارداری و پس از زایمان تاکید کردند. در ادامه فیضی کارشناس مسئول واحد سلامت خانواده و جوانی جمعیت در خصوص وضعیت تعداد مشاوره های شیردهی، بانک شیرمادر، آمار مقایسه ای صدور کوپن و قوطی، ارزیابی بیمارستان دوستدار کودک و سایر اقدامات و فعالیت های انجام شده با هدف افزایش شاخص های برنامه تغذیه با شیرمادر و هم چنین شعار هفته جهانی شیرمادر و برگزاری هفته جهانی شیرمادر در سال ۱۴۰۳، شرح انتظارات از واحد های ستادی را بیان کرد. در پایان راه کارهای پیشنهادی مورد بررسی قرار گرفت.

  • گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار,سیمای شهرستان,آموزش روان,رسانه روان,اخبار مدیریت,اخبار معاونت بهداشت,اخبار معاونت درمان,اخبار ورزشی,اخبار معاونت غذا و دارو,اخبار واحد روابط عمومی,مطالب آموزشی بهداشت خانواده,ویدئوها,[اخبار پايگاه],اخبار فرهنگ سلامت,آرشيو اخبار فرهنگ سلامت
  • کد خبر : 336638
:
کلیدواژه ها
یسنا اکبری
خبرنگار

یسنا اکبری

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings