کارگاه آموزشی «تغذیه سالمندان در کنترل و بهبود پرفشاری خون»
ارائه نکات علمی و عملی شامل الگوهای غذایی مؤثر (DASH و مدیترانهای)
بررسی خطاهای رایج تغذیهای و راهکارهای اصلاح آن توسط کارشناسان واحد بهبود تغذیه در کارگاه آموزشی تغذیه سالمندان...
با هماهنگی واحد بهبود تغذیه، کارگاه آموزشی «تغذیه سالمندان در کنترل و بهبود پرفشاری خون» توسط پریسا ابراهیمی، مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان ملارد، در تاریخ ۱۰ آذر ۱۴۰۴ برگزار شد. این برنامه با حضور جمعی از کارکنان سلامت، کارشناسان و فعالان حوزه بهداشت انجام گرفت.
در این کارگاه، مهمترین نکات علمی و عملی شامل الگوهای غذایی مؤثر (DASH و مدیترانهای)، نقش کاهش مصرف نمک، تنظیم دریافت چربیها، افزایش میوه و سبزی، مدیریت وزن و فعالیت بدنی سالمندان ارائه شد. همچنین خطاهای رایج تغذیهای و راهکارهای اصلاح آن بهصورت کاربردی مورد بررسی قرار گرفت.
در بخش پایانی، شرکتکنندگان در قالب بحث گروهی به تبادل تجربه درباره چالشهای تغذیهای سالمندان مبتلا به پرفشاری خون پرداختند.

کامنت