معرفی واحدها و همکاران مجموعه بهداشت ملارد

درباره شهرستان ملارد

شهرستان ملارد با مساحت ۹۶۰ کیلومتر مربع و جمعیتی بالغ بر ۴۰۰ هزار نفر یکی از شانزده شهرستان استان تهران است . این شهرستان دارای دو بخش مرکزی و صفادشت می باشد که در غرب استان تهران واقع شده و از غرب و شمال با استان البرز ، از جنوب با شهرستان رباط کریم و شهرستان ساوه و از شرق با شهرستان شهریار مرز مشترک دارد . فاصله شهرستان ملارد تا مرکز استان ۵۰ کیلومتر است. تا سال ۱۳۸۸ شهرستان ملارد در تقسیمات کشوری یکی از بخشهای شهرستان شهریار محسوب میشد تا اینکه براساس مصوبه شماره ۱۹۰۹۴/ت۴۱۸۳۶ مورخ 1388/02/01 هیئت محترم دولت و ابلاغیه شماره ۱۷۶۹۴۹/۶۱۱ مورخ 1388/09/08 استانداری تهران ، با انتزاع از شهرستان شهریار به شهرستانی مستقل ارتقاء یافت. این شهرستان دو بخش مرکزی و صفادشت ، یک دهستان بنام اخترآباد و ۵۹ روستا دارد .

شرایط اقلیمی شهر ملارد با شهرستان شهریار کم و بیش یکسان است این ناحیه دارای  زمستان های سرد و خشک و تابستان های نسبتا گرم و خشک می باشد و بهترین فصل این ناحیه را می توان از اوایل فروردین تا اواسط تیر ماه دانست . میانگین بارندگی حدود ۳۰ میلیمتر است که با ریزش برف و باران تامین می شود . این شهر در مسیر بادهای موسمی شهریار قرار دارد که با سرعت نسبتا زیادی از شمال به جنوب می وزد .

  • 1404/09/10 - 10:31
  • - تعداد بازدید: 19
  • - تعداد بازدید کنندگان: 17
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
کارگاه آموزشی «تغذیه سالمندان در کنترل و بهبود پرفشاری خون»

ارائه نکات علمی و عملی شامل الگوهای غذایی مؤثر (DASH و مدیترانه‌ای)

بررسی خطاهای رایج تغذیه‌ای و راهکارهای اصلاح آن توسط کارشناسان واحد بهبود تغذیه در کارگاه آموزشی تغذیه سالمندان...

363177.mp3 ارائه نکات علمی و عملی شامل الگوهای غذایی مؤثر (DASH و مدیترانه‌ای)

با هماهنگی واحد بهبود تغذیه، کارگاه آموزشی «تغذیه سالمندان در کنترل و بهبود پرفشاری خون» توسط پریسا ابراهیمی، مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان ملارد، در تاریخ ۱۰ آذر ۱۴۰۴ برگزار شد. این برنامه با حضور جمعی از کارکنان سلامت، کارشناسان و فعالان حوزه بهداشت انجام گرفت.

در این کارگاه، مهم‌ترین نکات علمی و عملی شامل الگوهای غذایی مؤثر (DASH و مدیترانه‌ای)، نقش کاهش مصرف نمک، تنظیم دریافت چربی‌ها، افزایش میوه و سبزی، مدیریت وزن و فعالیت بدنی سالمندان ارائه شد. همچنین خطاهای رایج تغذیه‌ای و راهکارهای اصلاح آن به‌صورت کاربردی مورد بررسی قرار گرفت.

در بخش پایانی، شرکت‌کنندگان در قالب بحث گروهی به تبادل تجربه درباره چالش‌های تغذیه‌ای سالمندان مبتلا به پرفشاری خون پرداختند. 

  • گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار,سیمای شهرستان,آموزش روان,رسانه روان,اخبار مدیریت,اخبار معاونت بهداشت,اخبار معاونت درمان,اخبار ورزشی,اخبار معاونت غذا و دارو,اخبار واحد روابط عمومی,مطالب آموزشی بهداشت خانواده,ویدئوها,[اخبار پايگاه],اخبار فرهنگ سلامت,آرشيو اخبار فرهنگ سلامت
  • کد خبر : 363177
:
کلیدواژه ها
یسنا اکبری
خبرنگار

یسنا اکبری

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings