کارگاه آموزشی سبد غذایی مطلوب برای جامعه ایرانی و نان کامل ویژه کارشناسان تغذیه
اهمیت الگوی غذایی مطلوب و مصرف نان کامل برای پیش گیری از بیماری های غیر واگیر
واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان ملارد، اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی نمود...
با عنایت به اهمیت الگوی غذایی مطلوب و مصرف نان کامل برای پیش گیری از بیماری های غیر واگیر، واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان ملارد، اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی نمود. در این جلسه که مورخ 27 خرداد 1403، تشکیل شد، پریسا ابراهیمی کارشناس تغذیه، سبد غذایی طراحی شده سال 1402 را نسبت به سال 1392 مقایسه نمود و تعاریف مربوطه را آموزش داد، و در ادامه مهدی حسینی، کارشناس ارشد تغذیه، در خصوص فواید مصرف نان کامل آموزش هایی را ارائه نمود.