پلمپ دو واحد صنفی کارگاه شیرینی پزی و معدوم سازی 60کیلوگرم گوشت و مرغ فاسد توسط کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان ملارد
بازرسان بهداشتی حدود 50 کیلوگرم بامیه و 60کیلوگرم گوشت و مرغ فاسد را معدوم و به دستور دادستان محترم این واحد صنفی پلمپ گردید
کارشناسان بهداشت محیط پس از گزارش و بررسی آزمایشگاه مواد غذایی به استفاده از رنگ مصنوعی غیرمجاز در تهیه زولبیا و بامیه، حدود ۵۰ کیلوگرم بامیه و 60 کیلوگرم مرغ و گوشت فاسد را معدوم و واحدهای صنفی مربوطه به دستور دادستان محترم پلمپ و پرونده به مرجع قضایی ارسال شد...
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ملارد دانشگاه علوم پزشکی ایران، کارشناسان بهداشت محیط در ماه مبارک رمضان از زولبیا بامیه یک کارگاه نمونه برداری کردند پس از گزارش آزمایشگاه مواد غذایی به استفاده از رنگ مصنوعی غیرمجاز در تهیه زولبیا و بامیه، کارشناسان حدود ۵۰ کیلوگرم بامیه را معدوم و کارگاه به دستور دادستان محترم پلمپ و پرونده به مرجع قضایی ارسال شد. گفتنی ست بازرسان بهداشت محیط ک شبکه بهداشت و درمان ملارد در گشت مشترک به همراه نماینده دامپزشکی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و معدوم سازی ۶۰ کیلوگرم ضایعات مرغ و گوشت فاسد در این شهرستان خبر دادند.