پلمب ۵ واحد نانوایی در شهرستان ملارد بدلیل استفاده از جوش شیرین
در راستای طرح های نظارتی بر نانوایان و با استفاده از تجهیزات پرتابل و نمونه برداری از مواد غذایی
کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت ودرمان ملارد در راستای طرح های نظارتی بر نانوایان و با استفاده از تجهیزات پرتابل و نمونه برداری از مواد غذایی موارد مشکوک، 5 مورد نانوایی متخلف را با اخذ حکم قضایی پلمب کردند.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ملارد دانشگاه علوم پزشکی ایران، با توجه به ضرورت رعایت موازین بهداشتی و رعایت پروتکل های تغذیه ای نان اعم از عدم استفاده از( جوش شیرین و بلانکیت ) و رعایت استاندارد نمک در نان و حفظ ارزش تغذیه ای قوت غالب مصرف کنندگان در تهیه و پخت نان، در مورخ 12 خرداد ماه 1403، کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت ودرمان ملارد در راستای طرح های نظارتی بر نانوایان وبا استفاده از تجهیزات پرتابل و نمونه برداری از مواد غذایی موارد مشکوک، تعداد 5 مورد نانوایی متخلف را با اخذ حکم قضایی پلمب کردند. از آنجاییکه استفاده از جوش شیرین در نان باعث اختلال در جذب آهن و بروز کم خونی، پوکی استخوان و بیماری های قلب و عروق، اختلال در فعالیت های آنزیم گوارش، هضم و جذب مواد غذایی، افزایش اسیدیته معده و بیماری های روده ای میشود. با توجه به هماهنگی های لازم با مراجع قانونی با متصدیانی که نسبت به رعایت موازین بهداشتی بی توجه باشند برخورد قانونی صورت گرفته و از ادامه فعالیت آنها جلوگیری می شود.