مطالب آموزشی

درباره شهرستان ملارد

شهرستان ملارد با مساحت ۹۶۰ کیلومتر مربع و جمعیتی بالغ بر ۴۰۰ هزار نفر یکی از شانزده شهرستان استان تهران است . این شهرستان دارای دو بخش مرکزی و صفادشت می باشد که در غرب استان تهران واقع شده و از غرب و شمال با استان البرز ، از جنوب با شهرستان رباط کریم و شهرستان ساوه و از شرق با شهرستان شهریار مرز مشترک دارد . فاصله شهرستان ملارد تا مرکز استان ۵۰ کیلومتر است. تا سال ۱۳۸۸ شهرستان ملارد در تقسیمات کشوری یکی از بخشهای شهرستان شهریار محسوب میشد تا اینکه براساس مصوبه شماره ۱۹۰۹۴/ت۴۱۸۳۶ مورخ 1388/02/01 هیئت محترم دولت و ابلاغیه شماره ۱۷۶۹۴۹/۶۱۱ مورخ 1388/09/08 استانداری تهران ، با انتزاع از شهرستان شهریار به شهرستانی مستقل ارتقاء یافت. این شهرستان دو بخش مرکزی و صفادشت ، یک دهستان بنام اخترآباد و ۵۹ روستا دارد .

شرایط اقلیمی شهر ملارد با شهرستان شهریار کم و بیش یکسان است این ناحیه دارای  زمستان های سرد و خشک و تابستان های نسبتا گرم و خشک می باشد و بهترین فصل این ناحیه را می توان از اوایل فروردین تا اواسط تیر ماه دانست . میانگین بارندگی حدود ۳۰ میلیمتر است که با ریزش برف و باران تامین می شود . این شهر در مسیر بادهای موسمی شهریار قرار دارد که با سرعت نسبتا زیادی از شمال به جنوب می وزد .

  • 1403/03/12 - 02:20
  • - تعداد بازدید: 48
  • - تعداد بازدید کنندگان: 40
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
پلمب ۵ واحد نانوایی در شهرستان ملارد بدلیل استفاده از جوش شیرین

در راستای طرح های نظارتی بر نانوایان و با استفاده از تجهیزات پرتابل و نمونه برداری از مواد غذایی

کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت ودرمان ملارد در راستای طرح های نظارتی بر نانوایان و با استفاده از تجهیزات پرتابل و نمونه برداری از مواد غذایی موارد مشکوک، 5 مورد نانوایی متخلف را با اخذ حکم قضایی پلمب کردند.

334026.mp3 در راستای طرح های نظارتی بر نانوایان و با استفاده از تجهیزات پرتابل و نمونه برداری از مواد غذایی

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ملارد دانشگاه علوم پزشکی ایران، با توجه به ضرورت رعایت موازین بهداشتی و رعایت پروتکل های تغذیه ای نان اعم از عدم استفاده از( جوش شیرین و بلانکیت ) و رعایت استاندارد نمک در نان و حفظ ارزش تغذیه ای قوت غالب مصرف کنندگان در تهیه و پخت نان، در مورخ 12 خرداد ماه 1403، کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت ودرمان ملارد در راستای طرح های نظارتی بر نانوایان وبا استفاده از تجهیزات پرتابل و نمونه برداری از مواد غذایی موارد مشکوک، تعداد 5 مورد نانوایی متخلف را با اخذ حکم قضایی پلمب کردند. از آنجاییکه استفاده از جوش شیرین در نان باعث اختلال در جذب آهن و بروز کم خونی، پوکی استخوان و بیماری های قلب و عروق، اختلال در فعالیت های آنزیم گوارش، هضم و جذب مواد غذایی، افزایش اسیدیته معده و بیماری های روده ای میشود. با توجه به هماهنگی های لازم با مراجع قانونی با متصدیانی که نسبت به رعایت موازین بهداشتی بی توجه باشند برخورد قانونی صورت گرفته و از ادامه فعالیت آنها جلوگیری می شود.

  • گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار,سیمای شهرستان,اخبار مدیریت,اخبار معاونت بهداشت,اخبار واحد بهداشت محیط,اخبار معاونت درمان,اخبار واحد روابط عمومی,[اخبار پايگاه],اخبار فرهنگ سلامت,آرشيو اخبار فرهنگ سلامت
  • کد خبر : 334026
:
کلیدواژه ها
یسنا اکبری
خبرنگار

یسنا اکبری

تصاویر

Template settings