پیشگیری از افسردگی، خودکشی و آموزش برنامه های سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد
برگزاری کارگاه پیشگیری از افسردگی، خودکشی و آموزش برنامه های سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد
کارگاه پیشگیری از افسردگی، خودکشی و آموزش برنامه های سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد برای تمام مراقبین سلامت، کارشناسان مامایی، بهورزان و کارشناسان...
کارگاه پیشگیری از افسردگی، خودکشی و آموزش برنامه های سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد برای تمام مراقبین سلامت، کارشناسان مامایی، بهورزان و کارشناسان سلامت روان شاغل در شبکه، در سه گروه با توجه به اهمیت این دو موضوع برگزار شد.
احساس ناامیدی و غم در برخی مواقع، جزوی از زندگی طبیعی انسان است اما وقتی عواطفی مانند ناامیدی و ترس با گذشت زمان در فرد از بین نروند و تشدید شوند ممکن است فرد دچار افسردگی شود.
افسردگی نه تنها باعث داشتن احساس غم و اندوه در تمامی مراحل زندگی فرد میشود بلکه توانایی وی در پاسخ به مشکلات زندگی، انجام فعالیتهای روزانه و عملکرد جسمی و عقلانی را تحتالشعاع قرار داده و در خوردن، خوابیدن و لذات زندگی فرد اخلال ایجاد میکند تا حدی که حتی گذراندن یک روز معمولی نیز برای وی سخت و طاقتفرسا میشود. در حالی که برخی افراد افسردگی را تحت عنوان «زندگی در سیاهچاله» یا داشتن عذاب همیشگی تفسیر میکنند برخی احساس بیجانی، خالی بودن و بیتفاوتی میکنند.
افسردگی ممکن است منجر به عصبانیت و بیقراری شده و میزان طاقت افراد در برابر مشکلات را بسیار کم کند. در صورت عدم درمان، افسردگی ممکن است منجر به بروز افکار آسیب به خود و حتی اقدام به خودکشی در فرد شود.
این کارگاه ها که در روزهای 11، 12، 13 و 19 اردیبهشت 1402، تشکیل شد. با توجه به اهمیت شناسایی به هنگام موارد دارای اختلال افسردگی به دلیل اهمیت بالای آن، توسط کارشناس مسئول واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد با پیش آزمون و پس آزمون برای گروه های مذکور شکل گرفت.
کامنت