پلمب 14 واحد نانوایی به علت استفاده از جوش شیرین در پخت نان در شهرستان ملارد
پلمب واحدهای صنفی توسط بازرسین بهداشتی ملارد به علت بکار بردن مواد افزودنی غیر مجاز و بی توجهی و سهلانگاری به توصیه های بازرسان
پلمب 14 نانوایی متخلف با استفاده از افزودنی های غیرمجاز در شهرستان ملارد
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ملارد دانشگاه علوم پزشکی ایران، طی روزهای گذشته واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان ملارد با توجه به نتایج آزمایشات بر روی نمونه برداری های انجام گرفته از نانوایی های سطح شهر تعداد 14 مورد نانوایی را به علت بکار بردن مواد افزودنی غیر مجاز در تهیه و پخت نان پلمب و پرونده بهداشتی آنان را جهت رسیدگی به مراجع قضایی ارسال کردند. شایان ذکر استفاده از جوش شیرین در نان باعث بروز مواردی از جمله اختلال در جذب آهن و بروز کم خونی، پوکی استخوان، بیماریهای قلب و عروق، اختلال در فعالیتهای آنزیمهای گوارش و هضم و جذب، افزایش اسیدیته معده و بیمارهای رودهای میشود. همچنین کارشناسان واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان ملارد در راستای اجرای طرح های نظارتی یک واحد صنفی آبمیوه و بستنی فروشی را به علت بی توجهی و سهلانگاری به توصیه های بازرس بهداشت محیط طبق اصلاحیه ماده ۱۳ قانون خوردنی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی پلمب کردند.
کامنت