مطالب آموزشی
  • 1403/08/18 - 21:25
  • - تعداد بازدید: 22
  • - تعداد بازدید کنندگان: 12
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
برگزاری کارگاه آموزشی نان کامل ویژه مراقبین سلامت، کارشناسان تغذیه جدید الورود و پرسنل ستادی در 15 آبان 1403

بررسی تفاوت نان تهیه شده از آرد کامل و آرد سفید

340687.mp3 بررسی تفاوت نان تهیه شده از آرد کامل و آرد سفید

  با عنایت به اهمیت مصرف نان کامل در جهت پیشگیری از احتمال ابتلا به بیماری های غیرواگیر و سایر مزایای مصرف نان کامل ، واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان ملارد، اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی تغذیه در این خصوص نمود. در این جلسه مهسا حیدری، کارشناس تغذیه درباره اهمیت مصرف نان کامل در سیری زودهنگام ، پیش گیری از چاقی، دیابت ... و بررسی تفاوت نان تهیه شده از آرد کامل و آرد سفید پرداخت . و نیز پریسا ابراهیمی، با توجه به افزایش بروز هیپوتیروئیدی در ملارد ، در خصوص اختلالات ناشی از کمبود ید و کمبود آهن و ریز مغذی ها، نحوه نگه داری و مصرف نمک تصفیه شده یددار و ... آموزش هایی را ارائه نمودند. 

  • گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار,سیمای شهرستان,آموزش روان,رسانه روان,اخبار مدیریت,اخبار معاونت بهداشت,اخبار معاونت درمان,اخبار ورزشی,اخبار معاونت غذا و دارو,اخبار واحد روابط عمومی,مطالب آموزشی بهداشت خانواده,ویدئوها,[اخبار پايگاه],اخبار فرهنگ سلامت,آرشيو اخبار فرهنگ سلامت
  • کد خبر : 340687
:
کلیدواژه ها
یسنا اکبری
خبرنگار

یسنا اکبری

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings