مطالب آموزشی
  • 1403/07/27 - 21:11
  • - تعداد بازدید: 74
  • - تعداد بازدید کنندگان: 49
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه
مصاحبه دکتر فطورچی معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان ملارد درخصوص روز جهانی غذا

24 مهرماه روز جهانی غذا فعالیتهای آموزشی با محوریت تغذیه سالم

آموزش تغذیه در مدارس و ادارات سطح شهرستان ملارد، ارسال بروشورهای آموزشی...

339594.mp3 24 مهرماه روز جهانی غذا فعالیتهای آموزشی با محوریت تغذیه سالم

۲۴ مهر روز جهانی غذا نامگذاری شده است که همه ساله جشن گرفته می شود. امسال نیز FAO با توجه به شرایط روز دنیا شعار این روز را "Right to foods for a better life and a better future"
حق غذا برای زندگی بهتر و آینده ای بهتر
"غذا" مخفف تنوع، تغذیه، مقرون به صرفه بودن و ایمنی است. تنوع بیشتری از غذاهای مغذی باید در مزارع، بازارها و سفره های غذایی ما در دسترس باشد.
این اقدام با هدف افزایش آگاهی در سراسر دنیا برای کسانی که از گرسنگی رنج می برند و آسیب می بینند انجام می شود و بر لزوم تامین امنیت غذایی و برخورداری از رژیم غذایی (https://drsalamat.clinic/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%DB%8C%DB%8C/) سالم برای همه تاکید می کند.
در این روز، بیش از 150 کشور برای افزایش آگاهی درباره مسائل غذایی و مسائل مربوط به فقر و گرسنگی متحد می شوند.

طبق آمار جهانی گرسنگی، 785 میلیون نفر در سراسر جهان غذای کافی برای حفظ یک سبک زندگی سالم ندارند. این تعداد یعنی از هر نه نفر در جهان یک نفر گرسنه است. با کمال تعجب، اکثریت گرسنگان در کشورهای در حال توسعه زندگی می کنند. محرومیت های غذایی آثار و نتایج جبران ناپذیری به همراه دارد. تغذیه نامناسب باعث 45 درصد مرگ و میر در کودکان زیر 5 سال می شود.  به این معنی که سالانه فقط بیش از 3 میلیون کودک به علت عدم دسترسی به غذای کافی و تامین نیاز به مواد مغذی می میرند!
اهمیت روز جهانی غذا :
افزایش آگاهی درباره گرسنگی و سوء تغذیه
حمایت از کشاورزی پایدار
ترویج همبستگی جهانی
تشویق به اقدام برای بهبود تغذیه

آگاهی از گروه‌های غذایی: این روز مردم را ترغیب می‌کند تا با گروه‌های غذایی مختلف آشنا شوند و بدانند که هر کدام چه نقش مهمی در بدن ایفا می‌کنند. همچنین، افراد یاد می‌گیرند که چگونه وعده‌های غذایی خود را به گونه‌ای تنظیم کنند که حاوی تمامی این گروه‌ها باشد.
با توجه به رشد جمعیت جهانی و تغییرات اقلیمی که بر کشاورزی و تولید غذا تاثیر منفی گذاشته است، سال 1403 نیز از نظر امنیت غذایی یکی از سال‌های مهم و حساس به شمار می‌رود.
گرسنگی و حفظ امنیت غذایی جهانی در جهان موضوعی پیچیده است. برخی معتقدند مشکل قابل حل است.
در این راستا واحد بهبود تغذیه ضمن گرامیداشت این روز، فعالیتهای آموزشی  با محوریت تغذیه سالم را آغاز نموده است از جمله آموزش تغذیه در مدارس و ادارات سطح شهرستان ملارد، ارسال بروشورهای آموزشی در گروههای مجازی، برگزاری مسابقه نقاشی و صبحانه سالم در مدارس و فعالیت های
دیگر.

امید است مجموعه اقدامات انجام یافته گامی جهت ارتقای دانش تغذیه در جامعه باشد.

  • گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار,سیمای شهرستان,آموزش روان,رسانه روان,اخبار مدیریت,اخبار معاونت بهداشت,اخبار معاونت درمان,اخبار ورزشی,اخبار معاونت غذا و دارو,اخبار واحد روابط عمومی,مطالب آموزشی بهداشت خانواده,ویدئوها,[اخبار پايگاه],اخبار فرهنگ سلامت,آرشيو اخبار فرهنگ سلامت
  • کد خبر : 339594
:
کلیدواژه ها
یسنا اکبری
خبرنگار

یسنا اکبری

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings