مطالب آموزشی

درباره شهرستان ملارد

شهرستان ملارد با مساحت ۹۶۰ کیلومتر مربع و جمعیتی بالغ بر ۴۰۰ هزار نفر یکی از شانزده شهرستان استان تهران است . این شهرستان دارای دو بخش مرکزی و صفادشت می باشد که در غرب استان تهران واقع شده و از غرب و شمال با استان البرز ، از جنوب با شهرستان رباط کریم و شهرستان ساوه و از شرق با شهرستان شهریار مرز مشترک دارد . فاصله شهرستان ملارد تا مرکز استان ۵۰ کیلومتر است. تا سال ۱۳۸۸ شهرستان ملارد در تقسیمات کشوری یکی از بخشهای شهرستان شهریار محسوب میشد تا اینکه براساس مصوبه شماره ۱۹۰۹۴/ت۴۱۸۳۶ مورخ 1388/02/01 هیئت محترم دولت و ابلاغیه شماره ۱۷۶۹۴۹/۶۱۱ مورخ 1388/09/08 استانداری تهران ، با انتزاع از شهرستان شهریار به شهرستانی مستقل ارتقاء یافت. این شهرستان دو بخش مرکزی و صفادشت ، یک دهستان بنام اخترآباد و ۵۹ روستا دارد .

شرایط اقلیمی شهر ملارد با شهرستان شهریار کم و بیش یکسان است این ناحیه دارای  زمستان های سرد و خشک و تابستان های نسبتا گرم و خشک می باشد و بهترین فصل این ناحیه را می توان از اوایل فروردین تا اواسط تیر ماه دانست . میانگین بارندگی حدود ۳۰ میلیمتر است که با ریزش برف و باران تامین می شود . این شهر در مسیر بادهای موسمی شهریار قرار دارد که با سرعت نسبتا زیادی از شمال به جنوب می وزد .

  • 1403/05/14 - 23:05
  • - تعداد بازدید: 69
  • - تعداد بازدید کنندگان: 57
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
جلسه هماهنگی با آزمایشگاه های بخش خصوصی

اهداف برنامه HIV ، چالش های موجود و انتظارات از مسئولین فنی آزمایشگاه ها

واحد نظارت بر درمان، واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری های شبکه بهداشت و درمان ملارد...

336633.mp3 اهداف برنامه HIV ، چالش های موجود و انتظارات از مسئولین فنی آزمایشگاه ها

در تاریخ ۳۱ تیرماه ۱۴۰۳، با هماهنگی های انجام شده توسط واحد نظارت بر درمان، واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری های شبکه بهداشت و درمان ملارد جلسه ای با مسئولین فنی آزمایشگاه های بخش خصوصی برگزار شد. این جلسه که در سالن جلسات شبکه با حضور مسعود یغموریان کارشناس نظارت بر امور آزمایشگاه ها، لیلا نفر کارشناس HIV، و دیگر کارشناسان و مسئولین فنی آزمایشگاه ها تشکیل شد. در ابتدای جلسه لیلا نفر در مورد اهداف برنامه HIV ، چالش های موجود و انتظارات از مسئولین فنی آزمایشگاه ها در خصوص گزارش دهی موارد مشکوک بیماری توضیحاتی ارائه نمودند. سپس توضیحات تکمیلی در مورد شناسایی و کنترل بیماری هپاتیت B و درمان رایگان هپاتیت C توسط مهری نقی زاده، همچنین حساس سازی در مورد علائم بیماری تب دنگی توسط نسیم نعمتی انجام شد. در انتها با ارایه راهکارها و پیشنهاداتی توسط مسئولین فنی و کارشناسان ستادی مصوباتی به تصویب رسید.

  • گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار,سیمای شهرستان,آموزش روان,رسانه روان,اخبار مدیریت,اخبار معاونت بهداشت,اخبار معاونت درمان,اخبار ورزشی,اخبار معاونت غذا و دارو,اخبار واحد روابط عمومی,مطالب آموزشی بهداشت خانواده,ویدئوها,[اخبار پايگاه],اخبار فرهنگ سلامت,آرشيو اخبار فرهنگ سلامت
  • کد خبر : 336633
:
کلیدواژه ها
یسنا اکبری
خبرنگار

یسنا اکبری

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings