مطالب آموزشی

درباره شهرستان ملارد

شهرستان ملارد با مساحت ۹۶۰ کیلومتر مربع و جمعیتی بالغ بر ۴۰۰ هزار نفر یکی از شانزده شهرستان استان تهران است . این شهرستان دارای دو بخش مرکزی و صفادشت می باشد که در غرب استان تهران واقع شده و از غرب و شمال با استان البرز ، از جنوب با شهرستان رباط کریم و شهرستان ساوه و از شرق با شهرستان شهریار مرز مشترک دارد . فاصله شهرستان ملارد تا مرکز استان ۵۰ کیلومتر است. تا سال ۱۳۸۸ شهرستان ملارد در تقسیمات کشوری یکی از بخشهای شهرستان شهریار محسوب میشد تا اینکه براساس مصوبه شماره ۱۹۰۹۴/ت۴۱۸۳۶ مورخ 1388/02/01 هیئت محترم دولت و ابلاغیه شماره ۱۷۶۹۴۹/۶۱۱ مورخ 1388/09/08 استانداری تهران ، با انتزاع از شهرستان شهریار به شهرستانی مستقل ارتقاء یافت. این شهرستان دو بخش مرکزی و صفادشت ، یک دهستان بنام اخترآباد و ۵۹ روستا دارد .

شرایط اقلیمی شهر ملارد با شهرستان شهریار کم و بیش یکسان است این ناحیه دارای  زمستان های سرد و خشک و تابستان های نسبتا گرم و خشک می باشد و بهترین فصل این ناحیه را می توان از اوایل فروردین تا اواسط تیر ماه دانست . میانگین بارندگی حدود ۳۰ میلیمتر است که با ریزش برف و باران تامین می شود . این شهر در مسیر بادهای موسمی شهریار قرار دارد که با سرعت نسبتا زیادی از شمال به جنوب می وزد .

  • 1403/05/22 - 21:28
  • - تعداد بازدید: 108
  • - تعداد بازدید کنندگان: 94
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
برگزاری دومین جلسه هماهنگی فصلی واحد جوانی جمعیت و سلامت خانواده در سال 1403

ضرورت اجرای مداخلات لازم جهت بهبود عملکرد پرسنل و افزایش شاخص ها

افسانه فیضی کارشناس مسئول واحد جوانی جمعیت و سلامت خانواده ضمن تشکر از زحمات همکاران...

336881.mp3 ضرورت اجرای مداخلات لازم جهت بهبود عملکرد پرسنل و افزایش شاخص ها

 دومین جلسه هماهنگی فصلی واحد جوانی جمعیت و سلامت خانواده در تاریخ ۲۰ مرداد سال 1403، در سالن جلسات شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملارد با حضور کلیه مسئولین فنی مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاه های سلامت شهری و روستایی برگزار شد. در این جلسه، ابتدا افسانه فیضی کارشناس مسئول واحد جوانی جمعیت و سلامت خانواده ضمن تشکر از زحمات همکاران در خصوص اهمیت تبادل اطلاعات بین کارشناسان ستادی و واحدهای محیطی و برگزاری جلسه با مراقبین سلامت و بهورزان اشاره کرد و در ادامه به ضرورت اجرای مداخلات لازم جهت بهبود عملکرد پرسنل و افزایش شاخص ها پرداختند و از مسئولین فنی مراکز نیز خواسته شد علل کاهش و افزایش شاخص ها، مطالعه بیشتر دستو العمل ها، آموزش تغذیه با شیر مادر در دوران بارداری و پس از آن، مداخلات پیشنهادی و موانع و چالش ها را بررسی نمایند. در ادامه فیضی در خصوص تکریم ارباب رجوع و لزوم انجام راستی آزمایی خدمات بهداشتی ثبت شده در سامانه سینا اشاره کرد. سپس کلیه کارشناسان واحد بهداشت خانواده در خصوص برنامه های مادران باردار، کودک سالم و مانا، نظام مراقبت مرگ مادران و کودکان زیر 5 سال، ترویج تغذیه با شیر مادر، سلامت باروری و جوانی جمعیت، سلامت میانسالان و سالمندان و... آخرین دستورالعمل های وزارتی، نقاط قوت و ضعف پایش ها، تحلیل شاخص ها، نحوه برگزاری آزمون ها، و تاکید بر نوبت دهی منظم مراجعین تکراری و جدید با در نظر گرفتن کمترین زمان انتظار، مطالب لازم را ارئه و به سوالات حاضرین و راهکار لازم به منظور بهبود شاخص ها پاسخ دادند.

  • گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار,سیمای شهرستان,آموزش روان,رسانه روان,اخبار مدیریت,اخبار معاونت بهداشت,اخبار معاونت درمان,اخبار ورزشی,اخبار معاونت غذا و دارو,اخبار واحد روابط عمومی,مطالب آموزشی بهداشت خانواده,ویدئوها,[اخبار پايگاه],اخبار فرهنگ سلامت,آرشيو اخبار فرهنگ سلامت
  • کد خبر : 336881
:
کلیدواژه ها
یسنا اکبری
خبرنگار

یسنا اکبری

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings