مطالب آموزشی

درباره شهرستان ملارد

شهرستان ملارد با مساحت ۹۶۰ کیلومتر مربع و جمعیتی بالغ بر ۴۰۰ هزار نفر یکی از شانزده شهرستان استان تهران است . این شهرستان دارای دو بخش مرکزی و صفادشت می باشد که در غرب استان تهران واقع شده و از غرب و شمال با استان البرز ، از جنوب با شهرستان رباط کریم و شهرستان ساوه و از شرق با شهرستان شهریار مرز مشترک دارد . فاصله شهرستان ملارد تا مرکز استان ۵۰ کیلومتر است. تا سال ۱۳۸۸ شهرستان ملارد در تقسیمات کشوری یکی از بخشهای شهرستان شهریار محسوب میشد تا اینکه براساس مصوبه شماره ۱۹۰۹۴/ت۴۱۸۳۶ مورخ 1388/02/01 هیئت محترم دولت و ابلاغیه شماره ۱۷۶۹۴۹/۶۱۱ مورخ 1388/09/08 استانداری تهران ، با انتزاع از شهرستان شهریار به شهرستانی مستقل ارتقاء یافت. این شهرستان دو بخش مرکزی و صفادشت ، یک دهستان بنام اخترآباد و ۵۹ روستا دارد .

شرایط اقلیمی شهر ملارد با شهرستان شهریار کم و بیش یکسان است این ناحیه دارای  زمستان های سرد و خشک و تابستان های نسبتا گرم و خشک می باشد و بهترین فصل این ناحیه را می توان از اوایل فروردین تا اواسط تیر ماه دانست . میانگین بارندگی حدود ۳۰ میلیمتر است که با ریزش برف و باران تامین می شود . این شهر در مسیر بادهای موسمی شهریار قرار دارد که با سرعت نسبتا زیادی از شمال به جنوب می وزد .

  • 1403/08/07 - 03:13
  • - تعداد بازدید: 100
  • - تعداد بازدید کنندگان: 80
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
پلمب یک دفتر کار بینایی سنجی متخلف و فاقد مجوز

بازدیدهای نظارتی جهت حفظ و حراست از سلامت مردم در حیطه تخصصی امور سلامت چشم و بینایی سنجی

340177.mp3 بازدیدهای نظارتی جهت حفظ و حراست از سلامت مردم در حیطه تخصصی امور سلامت چشم و بینایی سنجی

طی بازدیدهای نظارتی کارشناسان نظارت بر درمان از مراکز بینایی سنجی، که به منظور حفظ و حراست از سلامت مردم در حیطه تخصصی امور سلامت چشم و بینایی سنجی صورت گرفت، یک دفتر کار بینایی سنجی که بدون مجوزهای لازم فعالیت داشت، شناسایی و به دلیل بی توجهی به تذکرات داده شده، روز یکشنبه ۶ آبان‌ماه۱۴۰۳ توسط کارشناسان نظارت بردرمان، و با همکاری پلیس اماکن، تجهیزات بینایی سنجی و ساخت عدسی این مرکز متخلف، در محل توقیف، و مرکز غیرمجاز پلمب شد. و پرونده فرد خاطی نیز جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی ارجاع داده شد. سرپرست نظارت بر درمان شبکه بهداشت و درمان ملارد به شهروندان عزیز خاطر نشان کردند که واحدهای صنفی که جواز کسب خرده فروشی فریم عینک طبی و آفتابی دارند درمانگر نیستند و فقط می توانند فریم عینک بفروشند ومردم برای تشخیص عیوب انکساری چشم و ساخت عدسی برای عینک طبی باید به دفاتر کار بینایی سنجی و موسسه ساخت و فروش عینک طبی زیر نظر کارشناس بینایی سنجی(اپتومتریست)مراجعه کنند.

  • گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار,سیمای شهرستان,آموزش روان,رسانه روان,اخبار مدیریت,اخبار معاونت بهداشت,اخبار معاونت درمان,اخبار ورزشی,اخبار معاونت غذا و دارو,اخبار واحد روابط عمومی,مطالب آموزشی بهداشت خانواده,ویدئوها,[اخبار پايگاه],اخبار فرهنگ سلامت,آرشيو اخبار فرهنگ سلامت
  • کد خبر : 340177
:
کلیدواژه ها
یسنا اکبری
خبرنگار

یسنا اکبری

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings