مطالب آموزشی

درباره شهرستان ملارد

شهرستان ملارد با مساحت ۹۶۰ کیلومتر مربع و جمعیتی بالغ بر ۴۰۰ هزار نفر یکی از شانزده شهرستان استان تهران است . این شهرستان دارای دو بخش مرکزی و صفادشت می باشد که در غرب استان تهران واقع شده و از غرب و شمال با استان البرز ، از جنوب با شهرستان رباط کریم و شهرستان ساوه و از شرق با شهرستان شهریار مرز مشترک دارد . فاصله شهرستان ملارد تا مرکز استان ۵۰ کیلومتر است. تا سال ۱۳۸۸ شهرستان ملارد در تقسیمات کشوری یکی از بخشهای شهرستان شهریار محسوب میشد تا اینکه براساس مصوبه شماره ۱۹۰۹۴/ت۴۱۸۳۶ مورخ 1388/02/01 هیئت محترم دولت و ابلاغیه شماره ۱۷۶۹۴۹/۶۱۱ مورخ 1388/09/08 استانداری تهران ، با انتزاع از شهرستان شهریار به شهرستانی مستقل ارتقاء یافت. این شهرستان دو بخش مرکزی و صفادشت ، یک دهستان بنام اخترآباد و ۵۹ روستا دارد .

شرایط اقلیمی شهر ملارد با شهرستان شهریار کم و بیش یکسان است این ناحیه دارای  زمستان های سرد و خشک و تابستان های نسبتا گرم و خشک می باشد و بهترین فصل این ناحیه را می توان از اوایل فروردین تا اواسط تیر ماه دانست . میانگین بارندگی حدود ۳۰ میلیمتر است که با ریزش برف و باران تامین می شود . این شهر در مسیر بادهای موسمی شهریار قرار دارد که با سرعت نسبتا زیادی از شمال به جنوب می وزد .

  • 1403/08/20 - 21:09
  • - تعداد بازدید: 118
  • - تعداد بازدید کنندگان: 98
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
برگزاری جلسه و اعطای احکام اعضا شورای امر به معروف و نهی از منکر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملارد

دکتر واشانی به عنوان رئیس، و معصوم کاوند به عنوان دبیر شورای امر به معروف و نهی از منکر شهرستان منصوب شدند

340863.mp3 دکتر واشانی به عنوان رئیس، و معصوم کاوند به عنوان دبیر شورای امر به معروف و نهی از منکر شهرستان منصوب شدند

  در تاریخ ۲۰ آبان ماه جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر با ریاست دکتر واشانی مدیر شبکه، جناب سرهنگ زورمند جانشین فرماندهی سپاه، حاج قاسم تیموری دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان، به همراه جمعی از مدعوین حاضر در این شورا، در سالن جلسات شبکه تشکیل شد. در ابتدای جلسه دکتر واشانی ضمن یادآوری بزرگداشت سیزدهمین سالگرد شهادت سرلشکر حسن طهرانی مقدم و ذکر صلوات به جایگاه مهم فریضه امر به معرف و نهی از منکر در دین اسلام و اینکه یکی از موضوعات مهم مذهبی، فرهنگی و ارزشی در کشور است، و فرهنگ سازی این امر وظیفه همگانی و شرعی است، تاکید کردند. در ادامه حاج قاسم تیموری نیز به اهمیت این فریضه و جایگاه آن و نقش همه افراد و سازمان ها در ترویج آن و اهمیت برگزاری جلسات دوره ای تاکید نمودند. همچنین سرهنگ زورمند ضمن تشکر و قدردانی از فعالیتهای فرهنگی صورت گرفته در شبکه بهداشت و درمان ملارد در خصوص تولید محتوا در راستای افزایش آگاهی مردم در راستای گزارش تخلفات بهداشتی جهت رسیدگی، که به نوبه ای امر به معروف و نهی از منکر محسوب می شود اشاره نمود. در پایان طی حکمی از سوی حجت الاسلام والمسلمین مهدی خوبانی امام جمعه و رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان ملارد، دکتر واشانی به عنوان رئیس، دکتر فطورچی جانشین و معصوم کاوند به عنوان دبیر شورای امر به معروف و نهی از منکر شهرستان منصوب شدند.

  • گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار,سیمای شهرستان,آموزش روان,رسانه روان,اخبار مدیریت,اخبار معاونت بهداشت,اخبار معاونت درمان,اخبار ورزشی,اخبار معاونت غذا و دارو,اخبار واحد روابط عمومی,مطالب آموزشی بهداشت خانواده,ویدئوها,[اخبار پايگاه],اخبار فرهنگ سلامت,آرشيو اخبار فرهنگ سلامت
  • کد خبر : 340863
:
کلیدواژه ها
یسنا اکبری
خبرنگار

یسنا اکبری

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings