مطالب آموزشی

درباره شهرستان ملارد

شهرستان ملارد با مساحت ۹۶۰ کیلومتر مربع و جمعیتی بالغ بر ۴۰۰ هزار نفر یکی از شانزده شهرستان استان تهران است . این شهرستان دارای دو بخش مرکزی و صفادشت می باشد که در غرب استان تهران واقع شده و از غرب و شمال با استان البرز ، از جنوب با شهرستان رباط کریم و شهرستان ساوه و از شرق با شهرستان شهریار مرز مشترک دارد . فاصله شهرستان ملارد تا مرکز استان ۵۰ کیلومتر است. تا سال ۱۳۸۸ شهرستان ملارد در تقسیمات کشوری یکی از بخشهای شهرستان شهریار محسوب میشد تا اینکه براساس مصوبه شماره ۱۹۰۹۴/ت۴۱۸۳۶ مورخ 1388/02/01 هیئت محترم دولت و ابلاغیه شماره ۱۷۶۹۴۹/۶۱۱ مورخ 1388/09/08 استانداری تهران ، با انتزاع از شهرستان شهریار به شهرستانی مستقل ارتقاء یافت. این شهرستان دو بخش مرکزی و صفادشت ، یک دهستان بنام اخترآباد و ۵۹ روستا دارد .

شرایط اقلیمی شهر ملارد با شهرستان شهریار کم و بیش یکسان است این ناحیه دارای  زمستان های سرد و خشک و تابستان های نسبتا گرم و خشک می باشد و بهترین فصل این ناحیه را می توان از اوایل فروردین تا اواسط تیر ماه دانست . میانگین بارندگی حدود ۳۰ میلیمتر است که با ریزش برف و باران تامین می شود . این شهر در مسیر بادهای موسمی شهریار قرار دارد که با سرعت نسبتا زیادی از شمال به جنوب می وزد .

  • 1403/02/02 - 02:37
  • - تعداد بازدید: 16
  • - تعداد بازدید کنندگان: 11
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
مرحله اول واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال

مرحله اول واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال همزمان با آغاز هفته ملی سلامت در مراکز شهری و روستایی آغاز شد

مرحله اول واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در اتباع همزمان با هفته ملی سلامت در ملارد آغاز شد...

331398.mp3 مرحله اول واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال همزمان با آغاز هفته ملی سلامت در مراکز شهری و روستایی آغاز شد

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ملارد دانشگاه علوم پزشکی ایران، همزمان با آغاز هفته ملی سلامت و باشعار: سلامت خانواده و مردم سازی سلامت، مرحله اول واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در اتباع (گروه سنی زیر 5سال) ازتاریخ ۲ اردیبهشت لغایت ۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، در مراکز شهری و روستایی با حضور میدانی ناظرین در مناطق تجمعی سکونت افاغنه در خارج از مراکز انجام شد.

این طرح شامل دو نوبت ایمنسازی خانه به خانه با واکسن خوراکی فلج اطفال به فاصله 4 الی 6 هفته در نقط پر خطر برای همه کودکان گروه هدف صفر تا 59 ماهه ( زیر پنج سال )  بدون توجه به سابقه ایمنسازی قبلی آنها مجددا واکسن خوراکی فلج اطفال خورانده میشود. این طرح شامل همه اتباع خارجی با هدف تامین سلامت انجام و اتباعی که کارت واکسن یا مدارک شناسایی ندارند به نزدیکترین مرکز بهداشت محل سکونت خود جهت تکمیل پرونده بهداشتی ارجاع داده میشوند.

مرحله دوم شروع این طرح از 30 اردیبهشت تا 2 خرداد 1403 خواهد بود که در طی انجام خانه به خانه واکسیناسیون فلج اطفال، افرادی که با عدم حضور آنها در محل سکونت مواجه هستیم در مراکز بهداشتی و درمانی برای این افراد طرح انجام میشود.

از اهداف این طرح میتوان به واکسیناسیون گروه هدف، آموزش مردم در زمینه فواید واکسیناسیون پولیو یا فلج اطفال و گزارش فوری موارد ناگهانی به نزدیکترین خانه بهداشتی یا مرکز بهداشتی درمانی، کشف موارد فلج شل حاد در 24 ماه گذشته در خانوارهای هدف، کشف کودکانی که تا آن زمان انجام عملیات قطره پولیو دریافت نکرده اند و بررسی کارت واکسیناسیون کودکان، اشاره نمود.

  • گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار,سیمای شهرستان,اخبار مدیریت,اخبار معاونت بهداشت,اخبار واحد گسترش,اخبار واحد بیماری ها,اخبار معاونت درمان,اخبار واحد روابط عمومی,[اخبار پايگاه],اخبار فرهنگ سلامت,آرشيو اخبار فرهنگ سلامت
  • کد خبر : 331398
:
کلیدواژه ها
یسنا اکبری
خبرنگار

یسنا اکبری

تصاویر

Template settings