برگزاری جلسه آموزشی روز جهانی غذا برای حوزه ی علمیه ی خواهران
آموزش نقش تغذیه در پیشگیری از بیماری های مزمن غیرواگیردار
مطالب علمی و کاربردی در خصوص مصرف نمک یددار تصفیه شده، کاهش دور ریز مواد غذایی، نان کامل، لزوم مصرف حبوبات، هرم غذایی بزرگسال
جلسه آموزشی ویژه روز جهانی غذا در روز شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴، با هدف افزایش آگاهی و جهت گرامیداشت این روز به همت واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملارد با هدف ارتقای سطح آگاهی در زمینه اصول تغذیه سالم برگزار گردید. در این برنامه زهرا مهدوی کارشناس بهبود واحد تغذیه به عنوان مدرس، به ارائه مطالب علمی و کاربردی در خصوص مصرف نمک یددار تصفیه شده، کاهش دور ریز مواد غذایی، نان کامل، لزوم مصرف حبوبات، هرم غذایی بزرگسال، ریزمغذی، ویتامین D و مصرف کافی منابع لبنیات و نقش تغذیه در پیشگیری از بیماری های مزمن غیرواگیردار پرداختند. این جلسه با استقبال خوب افراد همراه بود و شرکتکنندگان ضمن آشنایی با نکات کلیدی تغذیه، به بحث و مشارکت در این زمینه پرداختند.

کامنت