برگزاری جلسه آموزشی تغذیه سالم روز جهانی غذا برای دانش آموزان مدرسه ی ابتدایی پسرانه
آموزش اهمیت مصرف ویتامینD و نمک تصفیه شده یددار، کاهش مصرف قند و نمک
نقش تغذیه در پیشگیری از بیماریها
۱۶ آذر در روز یکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴، یک جلسه آموزشی با موضوع اصول تغذیه سالم در مدرسه ی ۱۶آذر برگزار شد. این آموزش به همت واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان ملارد با هدف ارتقای سطح آگاهی دانش آموزان در زمینه اصول تغذیه سالم و بهبود سبک زندگی برگزار گردید. در این برنامه،
سرکار خانم زهرامهدوی کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملارد به عنوان مدرس، به ارائه مطالب علمی و کاربردی در خصوص اهمیت مصرف ویتامین دی و نمک تصفیه شده یددار، کاهش مصرف قند و نمک و نقش تغذیه در پیشگیری از بیماریها پرداختند. این جلسه با استقبال خوب دانش اموزان همراه بود.

کامنت